Jag har haft ett par tuffa dygn, först har jag ju jobbat som vanligt, vi håller på att måla om vårt kontorsrum på jobbet i en lite mer lummig skogsgrön färg, och allt har varit fridens. På onsdagsmorgonen inser jag att jag inte hade nog med medicin, och tänkte att jag klarade mig i alla fall tills dagen efter så får jag gå till apoteket och hämta ut. Sagt och gjort så åkte jag till apoteket och det visade sig att jag inte hade mer recept. Vänta hallå vadå? Paniken steg och jag funderade på om jag skulle klara en dag till. Jag började ju få biverkningar, men skulle de bara hålla sig till den lilla yrseln jag hade så hade det fungerat bra. På fredagen åkte jag till jobbet. Det första jag sa var att berätta som det var, att jag inte hade tagit medicin för den va slut och jag kunde vara lite extra känslig och ha massa yrsel. 8.30 fick jag tag i receptionen på sjukan som under dagen kunde fixa nytt recept. Tack och lov.

Denna yrsel jag får är som en redig fylla rent ut sagt. Man har svårt att fokusera blicken på något, vrider du på huvudet eller går för fort så blir det som fördröjningar i hela huvudet och framför ögonen, världen kommer som efter lite, vilket även gör att man kan vingla till lite eftersom att världen inte är riktigt stilla framför ögonen på än. Sen brukar jag kunna bli som sagt extra känslig eller få ångest väldigt väldigt lätt. Och ah de kan man ju säga att jag fick. En kollega vände mitt positiva humör med en taskig ton och nervärderande påståenden som fick mig att brista. Men på ett sätt kanske det var bra för då kunde jag säga vad jag själv gått o burit på. Men det kändes ändå som att ska någon vara taskig var det hellre en dag då jag inte redan ligger ner i fosterställning mentalt. Allt jag tänkte på var att få åka hem. Hem till lugnet och stillheten.

Jag började denna morgon med att stiga upp 04.00. Äta frukost och sen börja ge alla djur mat och vatten. Så 04.15 satt jag i fårhagen och filosoferade en stund. Och sen fick hönsen, kalkonerna, vaktlarna och hundarna mat och vatten. 05.00 väckte jag upp min son som skulle på dagis. Satte han i soffan framför tv:n så han fick vakna upp i sin takt. Och jag kunde fixa allt annat som skall fixas. 06.20 kommer sonens farföräldrar som skulle köra oss till dagis och bussen. Men bara här gick dagen egentligen snett. För min börs låg i vår bil som sambon hade. Så raka vägen till hans jobb, hämta börsen och kasta sig in i bussen 07.00. Och kl. 08.10 var jag på jobbet och kunde dricka kaffe. Men det brast ju  under dagen. Men jag kan säga att jag vart så lugn och fridfull inombords när jag kom hem till gården och fick gå min mat och vattenrunda och bara få vara.

a..Bland de bästa jag vet med sommarnätterna är det fina ljuset. Och har man tur vid 22 snåret får man solens strålar just innan de gömmer sig bakom trädtopparna för att sen ge ett perfekt midnattssolljus.

a.......