Ah jag är det faktiskt. Imponerad av mig själv. Att jag fortfarande går milens power walk i stort sett varannan vecka! Trotts denna värme. Trotts att det kanske är fredag och man vill ha fredagsmys med godis osv. I stället har jag prioriterat detta. Och jag är som stolt över mig själv faktiskt.

Sen fick jag ju hem mina Kari Traa byxor. och dom satt ju så bra på, plus att dem var mycket snyggare i verkligheten än på bild. Sen självklart är dom snyggare på någon vältränad men de kommer väl sen…

Samtidigt under dessa veckor har det varit som svårt att fara iväg på någon semester med. Vädret har inte varit på våran sida, och nu tror jag då inte ens att vi kommer komma iväg på någon weekend i fjällen. Men jag har ifall att förberett med att fylla på matlagret med mer mat.

20525965_1620220968020218_6892736902008885726_nDet blev 4 paket frukost “Yoghurt with breakfast flakes” från Blå Band. Jag har försökt äta gröt på morgonen när vi varit i fjällen men det går verkligen inte, jag klarar inte av det. Men denna var verkligen supergod. Och så köpte jag 2 paket från Travellunch “Pasta in a creamy sauce with herbs” som är helt vegetariskt. Fördelen med denna förpackning är att det är för två portioner, eller kanske en ruskigt hungrig människa. det beror nog lite på hur man ser det. Detta märke och mat har jag dock aldrig testat och kan inte säga så mycket om än, men jag ser fram emot att sitta på kalfjället och äta en varm och god portion pasta.

Jag kollade vädret över Stekenjokk i morse fre-lör och det såg helt okej ut, det var uppehåll. Men nu i skrivande stund så såg jag att de ändrat till regn igen ett par timmar. Det kanske är för mycket begärt att vilja ha uppehåll när man ska ta sonen till fjälls första gången, men det är ju lite önskan. Han är ju bara 3,5 år. Tror inte han får ut så mycket av den semestern om det bara är dåligt väder. Men vi får se, vi får kolla vädret imorgon igen!