“Pink is the new black” Så är det i alla fall för mig i spåret. Jag har ju just återupptagit detta med att ta sig ut i motionsspåret för att powerwalka och jogga igen.

Nu är motivationen än högre och dessutom har jag sällskap med mig som inte är en hund. Haha utan av en människa! Hör och häpna, jag umgås faktiskt med folk, det kan man inte alltid tro men så är det! Vi har hittat en runda i skogen som är totalt milen för mig. Då startar jag hemma och går ner till J, för att sen gå vår runda och sen hem igen.

Vägen vi går är verkligen superfin, men fruktansvärt myggig. Det regnar ju bara varje dag så myggen hinner aldrig avta av värmen och torkan, utan det är jämt fuktigt. Speciellt i skogen.

aaaaa Nu blev bilden rätt dålig men det är en jättefin väg (skoterled) faktiskt.

Nedan ser ni min favorittröja när jag är ute och motionerar såhär under de varmare dagarna under året. När sommar och vårkvällar kan vara lite småkalla, eller när det börjar bli höst och luften är sval och frisk. Och till detta så använder jag självklart mina Salomon löparskor, de är ju i samma färg, hur snyggt är inte det. Nu ska jag bara sätta mig ner och beställa hem ett par löpartajts till, för dom jag har hemma har blivit för stora!

aaaaaaaa

aaaaaaaaa

 

…kan säga att det gick ganska fort att beställa hem ett par träningsbyxor! Hittade direkt ett par från Kari Traa som jag ska visa er direkt dem kommit hem!