Igår följde jag M och J ner till Hissjö som ligger just innan Umeå. Vad man vanligtvis gör i Hissjö har jag ingen aning om men igår var det en tävling – Strongest Man, då M är en av de tävlande! Holy macaroni det var något av de ballaste jag sett. Okej jag har sett det på tv förr för massa år sedan. Då minns jag att Magnus Samuelsson och hans fru var kommentatorer typ. Och sen minns jag egentligen bara att de lyfte stenkulor stora som medicinbollar med sinnessjuka vikter. Detta såg jag alltså live. 17 st deltagare, som slet som djur i den stekande solen. Lyfta olika saker som en annan hade behövt en pallyft för att orka med. Ah jag finner inte många ord. Det var riktigt coolt!

19030570_1551157951593187_7848393255252146971_n

Under denna dag insåg jag än mer att man kanske ska börja träna lite mer än vad man redan gör. Inte för att bli biff eller fit, men för att komma tillbaka dit man än gång var. Så i höst ska vi börja motionssimma på kvällen efter jobbet, och så ska jag börja cykla milen igen varje dag oavsett tid på dygnet. Det bara är ett måste.

Solen var dessutom stekande under hela dagen, så jag kan ju säga att jag ser ut som en kokad kräfta. Så fruktansvärt bränd haha, solkrämen var hemma och jag trode aldrig i min vildaste fantasi att det var något jag skulle behöva ta med mig. Men tydligen hehe…