Jag får så ont i benen nu. Eller benen och benen, det känns som en galen benhinneinflammation i smalbenen som strålar upp mot knäna när jag är ute på PW. Men inte ger jag mig för det inte! Online står det bara att man ska ta vila från det man gör som ger denna belastning. Men hur ska jag kunna göra det?? Jag vill ju ut och röra på mig! Jag känner paniken inom mig….

Har även börjat cykla igen, och den här veckan tänkte jag att jag verkligen ska sluta med godsaker helt. Och försöka hålla mig till ialf 1ggr/v. Tänkte även ta fram mitt Kettlebell och börja träna med det. Mina jobbdagar tar verkligen upp all min tid fast det bara är 3dag/v, för de lediga dagarna är jag så otroligt trött. Men det är ju lite så när man lider av utmattningsdepression. Så i stället för att jag ska säcka ihop så måste jag verkligen ta tag i det här nu. Hur många gånger har ni inte läst mig skriva det nu?? Jag kommer igång kanonbra, men jag tappar det nästan lika fort igen för jobbet bland annat äter upp all energi. Men nu får det vara nog.

unnamed

 

Men en sak som jag typ dagligen drömmer lite om är en klocka från Garmin. Inte vilken som helst, utan Garmin Fenix 3 HRM Outdoorklocka. Den har så många egenskaper jag vill ha. Visst kan jag använda någon app på telefonen, men hur ofta kommer man ihåg att starta den? Här har jag ju telefonens alla appar i en och samma klocka. Är ju mycket smidigare! Gäller att spara lite helt enkelt.