Den här senaste veckan har det regnat nästan varje dag till och från. Men under midsommarafton hade vi faktiskt tur med vädret, det var visserligen mulet men det var uppehåll. Vilket var riktigt härligt. Vi kunde sitta ute hela dagen. Dock gjorde vi ett uppehåll i vår friska luft och åt inomhus. Vi har inte köpt utemöbler än, så vi åt som sagt inne, men satt sedan kring grillringen, med en brasa, drack gott och hade det trevligt. Maten var gudomlig!

Tyvärr va de ju inte uppehåll i vädret nu dagarna efter kan man ju säga, det har bara regnat, och det känns ju sådär, för vi som vanligt väntar med saker till sista stund, satte upp fårstängslet i två dagar nu…i ösregn. Inte så kul kan jag ju påstå. Eller egentligen brydde man sig inte när man väl var ute och arbetade, men när man väl kom in kändes det mindre kul. Kläderna vägde bra mycket mer än vad dem gjorde innan och man var blöt in på skinnet. Nja, de kändes sådär då. Men uppe sitter det nu och vi kan med stor glädje och förväntan vänta på fåren. Jag som älskar djur, och har 4 hundar, 11 vaktlar, 5 kalkoner, 12 höns, längtar till att få än mer liv på gården. Helst önskar jag mig även någon fjällko och en häst. Men det får bli längre fram i livet. Just nu är det nog mycket som det är och jag har knappt tid att sitta vid datorn för att skriva.

Men eftersom att det även är semestertider snart, så har jag börjat se över vad jag har för utrustning hemma och tänkte byta ut min sovsäck mot en bättre än den jag har. Den jag har kostade 99kr på Dollarstore och min sambo har en riktigt ordentlig för en bra mycket högre kurs. Men jag panikköpte den bara ifjol. Visserligen funkar den perfekt för varma sommarnätter. Men man kan ju som aldrig garantera att sommarnätterna uppe i fjällen är varma…

starter-kit-spring-bild1-3er-set-bild1.eps_zoom2(1)Jag tittade även på denna, då jag skulle behöva ett bättre liggunderlag än det jag har. Sovsäck, liggunderlag och kudde i ett och samma paket. Helt i min smak för en lämplig peng! Den klickar jag hem nu direkt!