Det känns som att det är lite mycket i vardagen nu, från att ha alla dagar i veckan fria till att börja arbetsträna 2 ggr/v och helgerna fulla med jakt. När jag arbetstränar stiger jag upp 04.50, och åker hemifrån 06.20 för att åka in till samhället och lämna sonen på dagis sen direkt till bussen som går 07.00. 08.05 är jag framme i Lycksele, och jag har ca 5 min promenadväg till jobbet. Nästa buss hem går antingen 09 och sen 16.00. Är hemma i samhället 17.15, äter mat och sen är vi hemma i byn ca 18.30. Då får jag en halvtimme ihop med sonen som slutat 15.00 på dagis. Dessa kvällar är jag helt slut i huvudet och ska hinna med allt annat jag vill göra. Förra helgen var det älgjakt och klockan ringer lika tidigt. Som tur var är jag inte morgontrött. Under jakten blev det faktiskt en älg skjuten efter vår jakthund så jag är oerhört stolt och skryter upp henne. Haha…

Men så är det en sån där trött dag mentalt idag, en vilodag. En sån dag när vädret är helt grått där ute, lite kallt men inte så farligt. Men det räcker inte för att jag denna dag ska orka hitta motivation till att orka göra något. Så jag har bara utfodrat hönsen, tagit ut hundarna och legat på soffan. Ingen dag jag är stolt över. Men jag försöker tvinga mig till att tycka att det är helt okej för att ha ork och vara än mer pepp sen när det väl gäller.

dsc_0256

Ungefär såhär känner jag mig idag, mysa i soffan och planera nästa dag i naturen. Imorgon bär det av till Lycksele och arbetsträningen, men på torsdag ska jag ut till skogen med hundarna, ta med ved så vi har en brasa och få njuta av skogens sånger.