Årets sista vecka sprang som vanligt iväg. Har jobbat en del, julfirandet tar upp lite tid och sen har äldsta dottern spelat handbollscup i tre dagar. Och därefter ska man ju även försöka klämma in sin träning :)

Jag fick ihop alla veckans pass och även ett extra med min kusin som är på besök (bor i Österrike). Hon kör också triathlon så minst ett träningspass när hon är i Sverige är liksom ett måste!

Jag började träningsveckan med 25 km löp. Jag skulle ligga i pulszon 2, men fick bra feeling och känsla och snittade 4.33 per km. Men snittpulsen låg ändå bara ett slag över zon 2. Och löpningen har känts bra hela veckan med några fler snabba pass och bra puls i förhållande till farten. Tog även en lugn morgonrunda i helgen, det var verkligen en fantastisk morgon! Brukar inte springa så mycket vid stranden trots att jag alltid springer längs med den (fast uppe på vägen där man kan trycka på mer). Njutningsrundor är få, så det var verkligen riktigt härligt.

Namnlös11

 

Några av rundorna sprangs i Salming Greyhound, en otroligt skön sko!

Efter att ha känt mig stark i cyklingen i flera veckor så hade jag en liten dipp där denna veckan. Men det är ingen katastrof, det kan inte alltid kännas bra :) Simningen har varit lite tung efter alla metrar i Egypten, men veckans sim gick över förväntan! Simmade snabbare än vad jag förväntat men utan att slita allt för mycket! Tills ytterligare tre andra människor valde att lägga sig på snabbanan, trots att det var ledigt på andra ställen i bassängen. Och dessutom började simma bröstsim… Men då flyttade jag på mig istället :)