Tiden bara springer iväg… Man har ju kanske inte direkt mindre att göra när det är december heller. Och som rubriken skvallrar om så har vi varit iväg en vecka i Egypten :) Lägg därtill allt annat också som ska hinnas med: jobb, familj, träning, barnens aktiviteter osv… Inte konstigt det plötsligt bara var en vecka kvar till julafton! Idag lyckades vi äntligen få upp granen också :)

Men som sagt, en vecka i Egypten var väldigt härligt! Vi testade Aqua vista powered by Playitas i Hurghada, har varit på Playitas på Fuerteventura så det var lite extra kul att jämföra de båda ställena också. Men det bästa var ändå att få se solen en hel vecka :) November går ju inte till historien som en ljus månad direkt….

A0E6BC51-26B9-42DB-B47F-976AABDCDEAB

 

Detta var då en så kallad träningsresa med vila :) Jag valde att inte vilja ha med min cykel eller att hyra någon heller för den delen, utan det var endast simning och löpning som gällande. Testade något pass som fanns också och utnyttjade även deras superfina gym. Hotellet och hotellområdet var jättefint och sen älskar jag all inclusive :) Eftersom att mat typ är det bästa som finns!

Dagarna såg ungefär likadana ut. Sov till vi vaknade (vilket som vanligt var alldeles för tidigt), käkade frukost (pannkakor med nutella!), tränade på fm, låg och jäste i solen 4-5 timmar, käkade lunch, tränade igen, slappade på rummet och käkade middag. Skönt med mycket vila även om vi tränade mycket också. Och skönt att slippa ställa klockan på morgonen.
1DA08E21-4AAE-44F3-8484-3F884B30EF17

Återkommer i veckan igen med själva träningen där :)