2020 har börjat bra träningsmässigt. Alla grenar känns riktigt bra och jag är pepp mentalt också.
Veckans bästa pass var 25 km löp med insprängda 3x3km i zon 3 och 4x1km i zon 4. Riktigt roligt pass :)

3D4DF138-B51E-4F78-8CE6-D10C2B5D265C

På fötterna: min absoluta favoritsko Salming enroute

Så vad är det då jag tränar för? Jag fick verkligen blodad tand efter min tid på ironman i Kalmar. Kan man kanske inte köra lite snabbare? :) Jag väljer dock bort ironman Kalmar i år och överhuvudtaget ironman och ska testa Challenge i Roth i Tyskland. Ska tydligen vara en av världens äldsta och största triathlontävlingar och en ”man inte får missa”. Loppet säljer slut på några minut men jag hängde på låset och fick en plats! Så årets ena A-mål är den tävlingen och att slå tiden 9.44.45 från Kalmar.
det andra a-loppet är Berlin marathon och då tänkte jag gå för sub 3h. Challenge är i juli och maran i september, så det blir full fokus på löp efter juli.
Självklart blir det andra lopp längs vägen. Brukar köra en halvironman och valde i år en i Florida! Ska bli sjukt kul :) Lite löplopp kommer också tillkomma och förhoppningvis nån mer triathlontävling.
Jag är iaf jättetaggad och pepp på årets säsong! Ska även försöka klämma in lite fotboll, har bytt från division 4 till division 2 :) och tränaren vill ha mig på min favoritposition: ytterback! Har spelat mittback de senaste åren, vilket också är jättekul. Men när man är konditionsstark är ytterback snäppet roligare. Får se hur mycket man hinner helt enkelt!
en sak är säker iaf: 2020 kommer bli otroligt spännande!