Precis som rubriken säger så blev det ofrivillig vila denna vecka. I tisdags kände jag mig inte riktigt hundra under dagen och efter att ha hållit i en utbildning på jobb och ”slappnade av” så mådde jag sämre. Frös och hade lite feberkänsla så valde såklart att ställa in mitt planerade löppass. Hade ingen feber, istället växte en märklig känsla i magen fram. Låg i soffan hela onsdagen, ömsom varm och ömsom frusen och med ett märkligt magont. Sen bröt det loss på kvällen och jag var uppe säkert 20 gånger på toaletten den natten (överdriver inte )! Även torsdagen spenderades på soffan med magont från helvetet. Kunde inte röra mig och hade inte ork ändå så. Först i fredags kunde jag vara uppe utan att det kändes som att benen skulle vika sig. Små steg och så lugnt det bara gick. Har fortfarande dålig aptit och kämpar med att få i mig mat!

I går hängde jag med ett gäng och sprang 10km. Sprang lugnt men pulsen stack iväg ändå, tydligt bevis på att något inte står rätt till. Men kändes bättre än förväntat ändå och det var skönt att få röra på sig lite.

Idag tog jag mig tillbaka till ordinarie träningsschema, men det var mest för att det stod 90 min ganska lugn cykling. Kändes okej, men pressade inte kroppen något, känns bara onödigt. Avslutade med lite rörlighet, är otroligt stel och tight i bröstryggen. Så det försöker jag ändra på :)

Imorgon står dryga 15km löp på schemat så det hoppas jag kunna genomföra enligt plan! Därefter väntar en riktigt rolig träningsvecka :)