Denna vecka blev en riktigt bra träningsvecka. Jag känner mig riktigt stark i simningen och på cykeln och löpningen är på god väg. Det är kul att tänka tillbaka på framförallt sim och cykel ett par år. Simningen idag går verkligen betydligt fortare än då och cyklingen är verkligen inte alls lika jobbig som när jag började inomhusträningen. Dvs benen dör inte alls som innan. Nu vet man också lite vad som väntar och krävs och då hjälper motivationen självklart till.

Denna vecka har jag fått upp lite speed på löpningen också. I onsdags sprang jag 4×2 km och snittade dom på 3.53, 3.56, 3.58 och 3.54. Riktigt skönt! Och bra för mentaliteten! Igår hade jag 1 timme i pulszon 3, och efter uppvärmning fick jag till den på 4.23-tempo. Med nedjogg så blev det totalt 18km, längsta löpet sedan Kalmar :) Det var så härligt så jag nästan glömde bort stormen och ösregnet. Men bara nästan, jag var verkligen genomblöt. Eftersom det inte regnade när jag stack ut så tog jag inte den bästa jackan heller :) Men mina 2XU tights satt bra iaf!

thumbnail_IMG_3083

Sammanlagt blev det 10h träning fördelat på ett simpass på 4500m, 4,5h cykling, 41 km löp och 1h annan inneträning. Nästa vecka blir det lite mer faktiskt, och det ska naturligtvis bli kul :) Bland annat ska årets 10.000 meter simpass avverkas i form av 100x100m. Förhoppningsvis kan jag fortsätta på löpspåret också, låret är lite stelt just nu men det känns mest som lite ovana/träningsvärk. Har slarvat lite med rehab nu när det känts bra (klassiskt) så det är bara att ta tag i det igen!