Jag älskar när mina barn vill hänga med på tävlingar och/eller träningar. Det är inte bara kul utan otroligt viktigt att de får en inblick i hur bra man mår av träning och hur roligt det är. Jag har alltid uppmuntrat våra barn till någon form av träning och är väldigt glad över att samtliga utövar någon sport. Det är VI FÖRÄLDRAR som ansvarar för våra barns hälsa! Tycker det är så tråkigt när det glöms bort! Barn gör inte som vi säger, barn gör som vi gör! Ett viktigt ämne som inte får glömmas bort!

För min egen del så rullar träningen på! Hade en blandad vecka förra veckan, då det gick både bra och dåligt, Eller dåligt kan jag inte säga, men lite sämre iaf. Mycket pga att jag jobbade väldigt mycket och var väldigt trött. Så egentligen handlade det om motivation, den fanns inte där alla pass riktigt. Men något som känns väldigt bra är cyklingen! Känns skönt att alla timmar inomhus gett resultat! Det går snabbare och framförallt så är hela cykelkänslan bättre än nånsin.

Löpningen förra veckan var väl kanske mer blandad då. Började bra med lätta steg, sen blev det lite segare i slutet av veckan. I söndags skulle jag upp i pulszon 5 men det är i princip omöjligt när jag springer! Iaf inomhus på löpband (jobbade). Men tar med mig att jag sprang på en högre hastighet än tidigare och med en lägre puls, trots kass känsla. Fick invigt mina nya Hoka one one tracer också, perfekt sko för intervaller!!

Resten av veckan blir till att ladda för årets första triathlon! Ett lopp jag egentligen inte tänkt köra, men det är “bara” en sprint :)