Team Multitriathlon.com Long

Team Multitriathlon.com Long

Multitriathlon.com Long består av tre mer eller mindre dysfunktionella damer strax innan 30-års krisen, Linda, Laura och Ronja och vi ska representera Multitriathlon.com i Sportkullan adventure race Long den 11/7. I förra årets upplaga av Sportkullan adventurerace hette vårat lag “The Lost Minions”, ett lyckat namn på ett lyckat lag då vi slutade 3:a i long-klassen.

3:e plats i fjolårets tävling

3:e plats i fjolårets tävling

Så vilka är vi?

Linda (strössel), 2 barns mamman och förre detta längdåkare under våren genomgått en bukoperation men börjar återhämta sig och sitter snart på cykeln igen.

Laura, rutinerad i VM-sammanhang, både i längdskidor och skidorientering. Skadade sitt knä i höstas men efter en försenad smekmånad i Asien är hon på väg mot sin livs bästa form.

Ronja, uttagen i AG-landslaget i longdistans triathlon och ska tävla VM på hemmaplan under sommaren. Har under hela våren och försommaren letat efter sin stulna cykel som nu äntligen är upphittad.

In action :)

In action :)

Igår startade våran gemensamma träning/uppladdning till Sportkullan adventure race.

En cykeltur på MTB Mora -Oxberg tur och retur. Turen startade nästan med en krock vid första korsningen då Ronja svängde och Laura tittade på sin pulsklocka. Tur att vi vet vart vi ska… Vasaloppsleden upp till Oxberg gick fint trots lite missöden med lufttryck i däcken och låsta stötdämpare. Väl i Oxberg bjöd Linda på fika innan lagfotografering och hemfärd.
Vägen hem gick förbi Spjutmosjön som låg alldeles spegelblank. En trevlig tur med mycket skratt och ont i rumpan.

Spegelblank Spjutmosjö

Spegelblank Spjutmosjö