Tjohoo idag så var det dags för årets första träningar för en del av Sweden Runners löpargrupper i vårt land! Och det blev riktigt bra uppslutning på alla orter med många nya och gamla medlemmar vilket verkligen är jätteroligt att se. Känslan är att 2019 kommer bli ett år då många löpare kommer bli en del av Sweden Runners och många fler kommer att börja träna tillsammans med våra löpargrupper. Förhoppningsvis så får vi också startat upp flera nya löpargrupper på nya orter under 2019!

Själv är jag ledare i för löpargruppen i Älvdalen tillsammans med min bättre hälft Petra och jag tycker det är fantastiskt roligt att vara ledare. Jag säger inte bara detta för att jag är en av grundarna av Sweden Runners utan jag tycker verkligen att det är en av dom bästa stunderna på hela veckan!

Idag blev vi ett stort gäng i Älvdalen och det är lite trixigt just nu var man ska hålla träningarna och var man kan springa nånstans. Att snön ställer till vill jag inte säga men det gäller att vara lite extra finurlig när man planerar veckans pass. Nu hade vi iallafall tur med att det kom ett ordentligt snöfall igår som gjorde att vi fick fina vintervägar igen och då blir det inte riktigt lika halt utan det funkar fint att springa med tex ett par Hoka Jaw som jag hade på fötterna idag. Många i gruppen använder också sig antingen av Best Grip som är lösa dubbar som du kan skruva upp i skon och det funkar faktiskt väldigt bra!

Nu hoppas vi på ett fortsatt stort deltagande i Sweden Runners löpargrupper och vi syns på träningen nästa vecka!

/Marcus

Sweden Runners i Norrköping

Sweden Runners i Norrköping

Sweden Runners i Älvdalen

Sweden Runners i Älvdalen