För lite mer än en vecka sedan nämnde en vän för mig att det är nog ganska unikt att inom loppet av en vecka ha införskaffat sig en Kullamannen 100 Miles finisher ring och en vigselring som införskaffades under Rock ´n´Roll Halv Marathon i Las Vegas! Och ja jag tror också att det är ganska unikt och det dröjer antagligen innan vi blir fler på den listan. Men vem vet ni är kanske några som blir inspirerade att göra samma sak när ni läser detta. Förhoppningsvis är det så för jag har gärna sällskap på den listan!

Som ni förstår på den inledande texten så har det varit händelsrika veckor i starten av november. Veckor som jag aldrig kommer att glömma, veckor och dagar som är minnen för livet!

I starten av november rättar sagt fredagen den 2 november så starta jag på Kullamannen 100 Miles. Mitt andra försök på detta lopp och denna gången gick jag i mål och det var också första gången som jag gick i mål på ett 100 Miles lopp. En oförglömlig känsla och jag kommer att skriva mer om detta då jag inte gjort detta än. Jag vill skriva om detta och jag vill skriva om mina upplevelser av detta lopp, mina smärtor,  min fight mot alla dom negativa tankarna, min utrustning och om hur jag denna gång lyckades besegra Kullamannen!

Dagen efter målgång på detta 100 Miles satte jag mig med en sargad kropp och åkte på en 10 timmar lång bilfärd hem till Dalarna. Väl hemma så fick jag tömma min tå på vätska men det är en annan historia! Somnade rätt sent den kvällen runt midnatt för att gå upp tidigt på morgonen och packa väskan för nu var det dags att åka till Las Vegas. Kl 20 på kvällen så gick bilen till Gardemoen, Oslo och 4 nya timmar i bilen inkasserades. Framme runt midnatt där vi sedan sov 2 timmar i bilen. Skönt! Som ni börjar förstå så är det en fantastisk återhämtning för ens kropp efter nästan 28 timmar Kullamannen i kroppen. Väl på flyget så var det två mellanlandningar (ja jag snåla när jag gav detta till Petra i present, men berätta inte det för henne) och hela resan till Las Vegas tog över 24 timmar!

Det blev väldigt lugna första dagar för mig i Sin City och jag levde princip i mina Hoka Recovery (mina fötter var väldigt glada för det)! Skönt var att vi hade redan besökt Vegas tidigare och hade inget behov av att springa runt på The Strip och kolla på alla casinos m.m. Utan det viktiga var att få vila upp sig efter Kullamannen men också efter ett år där det har varit otroligt mycket att göra med Sweden Runners. Fantastiskt roligt men det var skönt att få koppla av lite! Och absolut viktigast var att bli pigg inför våran lördag i Las Vegas då jag och Petra skulle gifta oss igen under Run Through Wedding på Las Vegas Rock´n´Roll Marathon!!!

Med detta sagt så förstår ni att det kommer bli ett par inlägg till från min sida om dessa två äventyr! Stay tuned!

/Marcus Sweden Runners

46513997_948475202017417_4454394025306226688_n