Äntligen är det barmark även för oss här uppe i Dalarna och nu kan man börja bege sig ut på stigarna i skogen för lite härlig löpning! Och med barmarken och våren så kommer ju alla loppen som ska springas och arrangeras. Det är en riktigt rolig tid vi har framför oss nu!

Vi själv i Sweden Runners kommer nu i maj att arrangera Löparkalaset nere i Trelleborg den 11 – 12 maj där det kommer att erbjudas olika distanser och tidlopp. Målet är att det ska finnas ett lopp för alla och det kommer att erbjudas ett lopp för barnen, 5 km, 10 km, 3-timmars och 6-timmars. Förhoppningsvis så finns det ett lopp som passar just dig!

Det är första året vi arrangerar Löparkalaset och vi ser väldigt mycket fram emot det och om allt går som det ska så är vårt mål att kunna bygga ut Löparkalaset successivt framöver och kunna erbjuda fler och längre distanser inför kommande år!

Precis som alla andra lopp så är också Löparkalaset beroende av sponsorer och tex i år så är MultiTriathlon med och bidrar med goodiebags/startpåsar som kommer att delas ut till deltagarna på 3-timmars och 6-timmars. Hoka One One är med och bidrar med skor som kommer att lottas ut bland alla deltagarna under Löparkalaset!

Så passa på att anmäla er och vi ser fram emot att träffa er under Löparkalaset!