Förra veckan var jag och Petra ute på roadtrip och besökte Sweden Runners löpargrupper i Norrköping, Kungsängen och i Göteborg. En väldigt rolig vecka vecka där vi blev bjudna på härliga träningspass och framförallt så fick vi träffa Sweden Runners medlemmar och ledare!

Inför dessa besök och dessa träningspass med grupperna så valde vi att göra lite mer jippo av det och vi tog med produkter ifrån våra partners, vi erbjöd billigare medlemskap, hade utlottning på fina priser och alla deltagare fick varsin fin röd buff av MultiTriathlon!

Det var många nya deltagare som kom och var med och tränade och provade på sitt första träningspass med Sweden Runners dessa dagar vilket är jätteroligt. Och våra ledare får ett strålande betyg för jag tror att alla nya som kom och prova på träningen valde att teckna medlemskap i Sweden Runners!!!

I Maj månad så kommer vi ge oss ut på roadtrip igen och vi kommer då besöka våra löpargrupper längre söderut i Småland, Blekinge och i Skåne. Detta ser vi fram emot och vi hoppas på att träffa massor av medlemmar och flera förhoppningsvis nya medlemmar! På vår Facebooksida under evenemang kan ni se vilka datum det är som vi kommer på besök och tar med oss fina produkter ifrån våra partners, har utlottning av fina priser och mycket mer!

Näst på tur står Löparkalaset i Ruddalen, Göteborg där man har möjlighet att delta på 1-timmes, 3-timmars, 6-timmars eller 6-timmars stafett. Tidslopp som absolut inte är så farligt som det låter utan det är verkligen ett lopp för alla! Läs gärna mer om Löparkalaset och hoppas vi ses i Göteborg lördagen den 13 april!

MultiTriathlon står för fina priser till Löparkalaset men jag hoppas också att ni ställer upp med ett lag på stafetten ;)

/Marcus

kungsangen10 norroping10