Sweden Runners Hoka One OneVi och en del av Sweden Runners blev inbjudna av Hoka One One till skidpremiärhelgen den 12 – 14 oktober på Idre Fjäll som SkiStart arrangerade tillsammans med just Idre Fjäll. En fantastisk helg för alla som åker och för dom som är nyfikna på längdåkning att komma och testa på utrustningar från dom största skidleverantörerna som Fischer, Atomic och Salomon. Och det som är perfekt med just Idre Fjäll är att även om inte hela familjen, vännerna eller kollegorna är intresserade av just längdåkning så finns det väldigt mycket annat roligt att hitta på som cykla MTB, Höghöjdsbana för alla åldrar, springa på fjället och mycket mer!

Och som jag skrev ovan så blev vi medbjudna av Hoka One One som hade med sig ett helt gäng provskor att testa. Det är ju riktigt fint att ge sig ut på fjället på en löptur under hösten med alla sina färger. Och det gäller att passa på nu innan snön kommer. Men denna helgen fick vi ju faktiskt båda delar, både snö i längdspåren och ett snöfritt fjäll med magisk löpning!

Det var ju ovanligt varmt denna helgen och det slogs värmerekord på flera ställen i Sverige. Vilket gjorde att en hel del valde att efter längdåkningen också ta en löptur och prova på Hoka skorna. Det var lite surrealistiskt på söndagen när folk swooshade förbi på skidorna och termometern visade +22 grader!

Detta är en helg som vi varmt kan rekommendera er att åka till nästa år. Riktigt bra arrangerat av SkiStart och Idre Fjäll. Framförallt så fastna vi för att det var så mycket mer än längdåkning. Det fanns så mycket man kunde prova och klämma som en massa olika pannlampor, träningskläder, produkter som The Skin Agent som skyddar mot skav och mycket annat.
Det var riktigt roligt så stort tack Hoka One One och SkiStart för att vi och Sweden Runners fick vara med denna helg!

/ Marcus Sweden Runners

Längdpremiär Sweden Runners