Sweden Runners startades upp för ganska exakt 2 år sen och i tisdags så startade vi upp Sweden Runners 10:onde löpargrupp i Sverige, en siffra vi är väldigt nöjda med!

Denna gång så begav vi oss till Bollnäs för uppstart och för att möta upp våra nya ledare Håkan och Therese som kommer ta väl hand om gruppen och medlemmarna i Bollnäs. Både Håkan och Therese sprider en massa glädje och energi så dom passar perfekt som ledare i Sweden Runners!

När väl klockan slagit 18 hade det dykt upp ett helt gäng tjejer som var nyfikna på vår träning och vi joggade lugnt iväg mot Hoberget där vi höll detta första uppstarts pass. På uppvärmingjoggen gjorde vi 3 st stopp på vägen med olika uppvärmningsövningar där man jobba i par. Övningar som ofta leder till mycket skratt, så även denna gång!

Att skratta och ha roligt på träningen är en jätteviktig del och att ni ska gå hem från träningspassen fyllda med energi och känna er berikade är ett mål vi alltid strävar efter. Kom ihåg “It´s all about the smiles not the miles”!!!

Efter uppvärmning och ett intervallblock så avslutade Håkan och Therese träningen med sten, sax och påse intervaller. Självklart så fick vinnaren alltid den längsta backen att springa i som pris!

Det blev ett härligt och roligt uppstartpass i fantastiskt väder och avslutningsvis så hade jag och Petra dukat upp ett bord där deltagarna kunde testa på dryck ifrån en av våra partners, alla som var med vann priser ifrån Sweden Runners och MultiTriathlon och det fanns möjlighet att teckna Sweden Runners medlemskap på plats för endast 399 kr/år!

Och det måste varit ett lyckat pass för alla som var med valde att bli medlemmar i Sweden Runners :)!!!

/Marcus

I Bollnäs tränar vi på tisdagar kl 18:00 med samling vid sporthallen. Det är bara att dyka upp och prova på!


Sweden Runners Löpargrupp
Sweden Runners Löpargrupp